Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Római Ház Panzió
Cím: 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 4/BEmail: info@romaihaz.hu
Web: www.romaihaz.huTelefon: 0684-314-091
Fax: 0684-314-091Gps: 46.9051481 , 18.0385379

Bemutatkozás

Nagy örömünkre szolgál, hogy meglátogat bennünket! A Római Ház a balatoni régió legdinamikusabban fejlõdõ városában, Siófok szívében, közvetlenül a Balaton parton, egy 3,5 hektáros õsparkban fekszik, és saját stranddal rendelkezik. Városunk fõ vonzereje és látványossága a Balaton. A gyerekeket és a családokat a selymes, meleg vízzel csalogatjuk, amely a nyári hónapokban akár 26 fokig is felmelegedhet, a fiatalokat pedig a nagy bulik, az átdiszkózott, forró, izgalmas éjszakák ígéretével… Panziónk a város legfrekventáltabb területén, a Hotel Azúr mellett fekszik, pár percnyi sétára a városközponttól.

Nagyon kedvezõ árainkhoz biztosítjuk kedves vendégeinknek a reggelit is, igény szerint természetesen félpanzióval is állunk szíves rendelkezésükre, melyet városunk egyik legkedveltebb éttermében, a Golden Bridge Steak House-ban fogyaszthatnak el. A recepció mellett drinkbár található. A fiatalos hangulatot rexasztallal, csocsóval, darts-cal, valamint asztalitenisszel igyekszünk fokozni. A Római Ház saját, elkerített stranddal és õrzött gépkocsi-parkolóval is rendelkezik. Kedves vendégeinknek a panzió hatalmas parkjában szalonnasütési, bográcsozási lehetõséget is biztosítunk!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0