Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Fûzfa Panzió
Cím: 8656 Nagyberény, szabadság u. 44/a.Email: ila@fuzfapanzio.hu
Web: www.fuzfapanzio.huTelefon: (06-84)582-922
Fax: (06-84)582-923Gps: 47.16249466 , 19.50330353

Bemutatkozás

Egy kicsi varázslatos község, alig több mint 1000 lakossal, 18 km-re délre Siófoktól. Itt nyugalmat és kikapcsolódást talál.

A Fûzfa Panzió elkényezteti Önt tradicionális boraival, kitûnõ konyhájával. Kedves vendégeink rendelkezésére áll 6 otthonosan berendezett szoba és egy nyári üzemelésû vendégház, amely 12 fõ elhelyezésére is alkalmas. Az Oázis termálfürdõ 15 percnyi gyaloglásra található, ahol egész éven át lehetõség nyílik két medencében a fürdõzésre és élvezhetik az 58 C-os természetes forrás gyógyító erejét. A 2010-es nyártól halastó is várja a horgászat szerelmeseit.

Konyhánkban elõzetes megrendelésre étkezést biztosítunk. Éttermünk 60 férõhellyel, kitûnõ magyaros konyhával és kedves kiszolgálással várja vendégeit. Nyári kerthelyiségünkben és zárt éttermünkben is gyönyörû panoráma mellett fogyaszthatják el étkeiket. Saját termelésû boraink gondoskodnak a jó hangulatról. A borospincében borkóstoló során választhatja ki kedves vendégünk az ízlésének megfelelõ bort. Az étterem kitûnõen alkalmas rendezvények lebonyolítására és bérelhetõ is.

Akik nyugalmat és változatosságot egyszerre igényelnek, 15 perc alatt elérhetnek autóval a Balaton fõvárosába, Siófokra. Busszal vagy a Piroska kisvasúttal is kényelmesen megközelíthetõ Siófok.

Nem messze tõlünk található egy lovarda, ahol mind a kezdõk, mind a profi lovasok igényeit kielégítik.

A vadászat szerelmeseinek is kitûnõ kiindulópont a Fûzfa Panzió. Fácánt, vadkacsát, apró- és nagyvadat is találnak a 3 km-re fekvõ erdõkben.

Tapasztalja meg a magyar vendégszeretetet hagyományos formájában és keresse fel családi vállalkozásunkat. A természet közelsége és a vendégszeretetünk bizonyára emlékezetessé teszik az itt eltöltött idõt és mi újra vendégül láthatjuk Önt.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink