Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Balaton Panzió - Balatonföldvár
Cím: 8623 Balatonföldvár, Rákóczi u. 27.Email: balatonpansio@freemail.hu
Web: www.balatonpansio.huTelefon: 06-84/340-102, 06-20/458-8139

Bemutatkozás

Szobafoglalást csak telefonon keresztül fogadunk el !!!
A panzió egész nyáron várja a pihenni vágyókat.
SZERETETTEL VÁRJUK, LEGYEN A VENDÉGÜNK!

Panziónk közvetlenül a vízparton helyezkedik el, a vendégek részére saját stéggel. Sportolási lehetõségként ping-pong, kerékpárhasználat biztosított. Panziónkban, ingyenes, zárt, õrzött parkolóban helyezhetik el személygépjármûveiket. Településünk önkormányzati területén ingyenes a parkolásl és strandolás. A Panzió parkjában a gyermekeket játszótér várja homokozóval - hintákkal, felnõtt vendégeink kényelmét hintaágyak - napozó és nyugágyak szolgálják, esténként grillezési, bográcsban fõzési lehetõség vár mindenkit.

A vendégek részére 19 db 2-3-4 ágyas szoba áll rendelkezésre, melyek pótágyazhatókak. A szobák új kialakításúak és a kor követelményeinek megfelelõen felújítottak, melyek közt a tetõtéri, normál és a nagycsaládos lakosztály (önálló, 3 szoba + fürdõ, wc, nappalis lakás jellegû) kialakítás közül választhatnak vendégeink. A vendégeknek nem a fõ/nap, hanem szoba/nap alapján kell fizetniük tartózkodásukat.

A nagycsaládos lakosztály 2 szintes (önálló, 3 szoba + 2 fürdõ - wc, + nappali + terasz - lakás jellegû, maximum 6 fõ részére )

Minden szobához külön fürdõszoba tartozik, melyben mosdó, zuhanyzó és toilette (WC) található.

Teljesen felszerelt konyha és társalgó áll rendelkezésre kizárólag a vendégek részére, melyben 40 fõig rendezvények is lebonyolíthatóak. Éttermi részünk egy komplett új résszel bõvült, mely így újabb 20 fõ kényelmes étkezését biztosítja. Az étteremben bár mûködik, mely kora reggel tõl késõ estig a vendégek rendelkezésére áll.

A rosszra forduló idõ esetére vendégek pihenését egy fedett terasz és pavilon, benne kerti bútorok és gázfõzõ, illetve hûtõ-mosogató, a parkosított kertben grill-sütõ, bográcsozóhely biztosítja. Jó idõben napágyak, nyugágyak, kültéri zuhanyzók, ping-pong asztal és a parkban lévõ oriás platánok adta fûs árnyék teszik kellemessé a gyermekek játékát a parkban, illetve a fürdés örömét a Balatonban. A fürdés mellett sportolási lehetõségként kerékpárok igénybevételére is lehetõség nyílik.

Áraink :
Nyitvatartás : 2011. 06. 12 - 08. 31.
6 személyes appartman - 36.000.- Ft/éj
4 személyes szoba - 20.000.- Ft/éj
3 személyes szoba - 18.000.- Ft/éj
2 személyes szoba - 16.000.- Ft/éj
Pótágy - 2.000.- Ft/éj.
Az árak szoba/éjjre értendõek - nem fõ/éjjre. Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, de az Idegenforgalmi Adót nem. Az Idegenforgalmi Adó személyek után fizetendõ 18-70 éves korig. Üdülési Csekket elfogadunk. A szobák pótágyazhatóak.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink